Over ons – A3 Apotheek – Dinxperlo

A3 Apotheek

Bij A3 Apotheek bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Hogestraat 32A
7091 CD Dinxperlo

Tel: 0315-655612
E-mail: info@a3apotheek.nl

Over ons

Op 1 mei 2007 zijn wij gestart als apotheek voor Duitse klanten door afscheiding van de “Apotheek Dinxperlo”. Voorheen werden Duitse en Nederlandse recepten geaccepteerd in een apotheek, maar we wilden onze service beter afstemmen op de specifieke wensen van de Duitse consument. Sinds december 2012 handelen wij onder onze huidige naam “A3-Apotheke”. In december 2020 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie in het centrum van het dorp Dinxperlo.

Wij beschikken over een moderne orderpicker waarmee wij zeer efficiënt en betrouwbaar uw medicatie kunnen samenstellen. Ons team bestaat uit Nederlandse apothekers, Nederlandse apothekersassistenten en Duitse PTA’s.

 

Onze kernwaarden

Wij willen de best mogelijke zorg en service leveren tegen de beste prijs. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat al uw medicijnen voorzien zijn van een etiket waarop uw naam staat, maar ook de dosering, als deze op het recept staat. Wij bezorgen deze medicijnen snel en gratis bij u thuis of op uw werk, maar u kunt ze natuurlijk ook ophalen in Nederland. Dat kunt u zelf bepalen. Naast het Duitse assortiment hebben wij ook een uitgebreid assortiment Nederlandse medicijnen. Deze zijn van gelijke kwaliteit en vaak goedkoper. Dit voordeel geven we graag door aan onze klanten.

Mijn naam is Raymond Brunink en ik ben Verantwoordelijk Apotheker bij A3 Apotheek. Na mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen, die ik in 2004 heb afgerond, heb ik me opgeleid tot specialist openbare apotheken. Na eerst in loondienst gewerkt te hebben, heb ik in 2012 mijn eigen bedrijf opgericht om mezelf als interim apotheker aan te kunnen bieden.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan doordat veel verschillende apotheken mij hebben gevraagd. Op 1 januari 2020 ben ik mede-eigenaar geworden van de A3-apotheek, waardoor u kunt voortbouwen op de zakelijke relatie die u als klant aangaat met mij en de A3-apotheek.